torsdag 13 oktober 2011

Cupcakes i mängder






Det är någonting speciellt med hösten...När dagarna blir kortare, regnet står som spön i backen och vinden viner så man tror att taket ska falla av...Ja, då kommer inte bara den här inredningslusten, som efter att ha legat lite i dvala under sköna månader av sol och bad, och griper tag i en. Nej, märkligt nog infinner sig då även en lust att baka. Helt plötsligt blir jag sugen på att baka olivbröd, kanelbullar, hallongrottor och kladdkaka som jag sällan gör annars...och muffins! Cupcakes! Fairycakes i mängder! Sådana där riktigt kladdiga saker med massa starka färger. Och stora, precis så som Leila gör, ni vet hon i TV.

De ljuvliga virkade cupcakes ni ser på bilderna kommer från Landsvägsungar
Helt fantastiskt fina är dem och finns att köpa på beställning av Maria på Landsvägsungar. Hon virkar även massa annat fint. Gå in och kika runt!

Alla pastelliga och snygga emaljskyltar och canvastavlor med cupcakes-motiv hittar ni så klart i Dreams of Mollys webbshop. De passar lika bra i ett barnrum som i ett kök. Eller någon annanstans också för den delen.

Ni har väl inte missat att vi nu lottar ut två stycken emaljskyltar med texten: Good morning, Let the stress begin. Var med i utlottningen du också, maila oss och berätta vilka tre produkter du gillar bäst i vår webbshop så kan emaljskylten bli din - helt gratis rätt ner i brevlådan. Lätt som en plätt!

Ha det fint!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar