tisdag 1 november 2011

Äntligen kom de!

 Foto: Olsson & Jensen
Foto: Olsson & Jensen

Foto: Housedoctor

Idag är det tydligen julafton, i alla fall hos oss i Göteborg där vi har vårt lager. Tomten och hans nissar anlände nämligen idag med en hel släde (eller nåja, en hel pall) fullastad med ursnygga saker från Olsson & Jensen. Vi har nu ställt varorna i prydlig ordning i vårt lager och tror och hoppas att ni kommer att tycka om dem. Gå in i butiken och titta. Vi ska komplettera lite bilder och mått snarast, det arbetet pågår för fullt.

Den här veckan jobbar vi också med att lägga ut våra julvaror i butiken. Jag brukar inte gilla att dra igång julen så tidigt, men jag har förstått att det är andra som gör det. Vi kommer också att välja ut några storsäljare och sänka priset på dessa, för att ni ska kunna köpa det till ännu bättre priser så här i juletider. Det tycker vi att ni är värda!

Sist men absolut inte minst vill vi tipsa om en liten tävling på en av våra favoritbloggar. Det är Anna-Malin på bloggen "Helt enkelt hos mig" som delar ut tejprullar till den som vinner. "Äh, tejprullar, tänker ni..."?! Javisst, inte sådana där vanliga tråktejprullar utan riktigt snygga, häftiga whasi-tejprullar som kan användas till massa olika saker (istället för tavelramar på väggarna, som dekoration på boxar, dekoration på väggen eller varför inte till extra fina paket). Vi deltar i tävlingen så klart, vi älskar whasi-tejpen.


Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar