onsdag 11 januari 2012

Välkommen du ljuva 2012



 Samtliga foton från Bloomingville 

Jul och nyårshelgernas röda lugna dagar satt som en smäck. Vi njöt i fulla drag, mest njöt vi för att ni gjorde vår december till den bästa i Dreams of Mollys mannaminne. Vi packade paket så det stod härliga till, lagret fick fyllas på och till och med leverantörernas lager fick fyllas på. Vi kommer med stolthet att se tillbaka på 2011 som det år då Dreams of Mollys webbbutik såg sitt första ljus. I och med öppnandet i september så gick flera drömmar i uppfyllelse - drömmar som vi hade gått och burit på under en lång tid. December satte helt klart ribban för butiken, vi hade inte vågat tro att ni skulle ge oss sådan fin respons mitt i självaste julhandeln. Ni är fler och fler som nu börjar hitta till oss och vi ska kämpa så in i vassen för att alla ni andra också ska göra det. Däri ligger vår största utmaning under 2012. Lägga dyra pengar på reklam och annonser i inredningstidningar mäktar vi inte riktigt med än, vi lägger hellre våra pengar på att ta in nya fantastiska leverantörer. Det tycker vi att ni är värda!

Vi väljer därför så här de första dagarna på året att ta in en ny leverantör. Vi älskar det danska industrichica som ni vet och därför var valet väldigt enkelt när vi nu känner oss redo för ytterligare samarbete - självklart väljer vi danska Bloomingville!


Bloomingville ligger nämligen helt i linje med Dreams of Mollys stil. Vi fullkomligen älskar deras produkter och det är vi övertygade om att ni också kommer att göra. Vi står för varenda liten produkt i deras sortiment. Vi kommer att bli återförsäljare för det mesta av deras sortiment och de nya produkterna läggs de kommande dagarna upp i butiken. Ni hittar allt från små dekorativa inredningsdetaljer till läckra möbler och lampor. Vi är jätteglada och alldeles till oss i trasorna!

Vi önskar er alla ett riktigt fint 2012 - må flera av era drömmar och önskningar slå in! Det har våra gjort!

Välkomna in i butiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar