måndag 23 januari 2012

nu är det vår...och REA



En långhelg på Formex-mässan med inredning som huvudtema har passerat och som vi har njutit! Nu är vi åter på plats där vi hör hemma och är fulladdade med energi och sagolikt peppade för vårsäsongen. Vi har total koll på inredningstrenderna för våren 2012. Formex innehöll i vanlig ordning en salig blandning av det mesta. En del av utställarna hade inget spännande att komma med alls, vissa kändes intressanta och så var det de där som fullständigt knockade oss totalt! Som gjorde att vi blev kvar i deras monter mycket längre än vad vi tänkt! Jag har synat och gått med superobjektivet i våra leverantörers montrar. Och himmel vad snygga saker de har!

Det var mycket lastpallar i montrarna och utanför montrarna: vita lastpallar, svarta lastpallar och lackade lastpallar. Högt och låg och mest överallt. Den råa industristilen fortsätter därmed att vara helt rätt i vår också. Till det kommer härligt mjuka pasteller i lila, rosa och mintgrönt. Vi gillar det! Massor!

För att göra plats för nya spännande produkter så rear vi nu ut utgående varor. Ni hittar alla våra utgående produkter till ruskigt lågt pris i butiken under REA UTGÅENDE PRODUKTER Det finns bara ett fåtal kvar!

Vi har också lagt ut ett nytt MÅNADENS ERBJUDANDE - de finner ni under fliken med samma namn.

Missa heller inte alla våra nyheter - läckert så man nästan smäller av från danska Bloomingville.

Varmt välkomna in i butiken!
Madelene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar