torsdag 15 december 2011

Mc Queen har invaderat tomteverksta'n och Pippi Långstrump härjar runt i julkrubban


Det finns vissa oskrivna regler - som man kan tycka vad man vill om. En av dessa är att man absolut inte låter tomtarna som finns i jullådan, ligga kvar i lådan över julen. Hur fula, malätna och otrendiga de än må vara så har de alla rätt till några veckors härjande utanför den slitna jullådan. Det är tomtar som funnits i generationer, stickade, av glas, egengjorda - ja, mångfald när den är som allra bäst. Men för att göra dem någorlunda rättvisa så placeras de allihop i tomteverksta'n på en silverbricka vid öppna spisen. Till de små barnens stora förtjusning! Och julkrubban sen, som också den funnits i generationer, står bredvid och sprider sitt budskap om en fridfull jul i kontrast till den febrila aktivitet som råder i tomteverksta'n bredvid.

Men så tittar man lite närmare...och ser att självaste Blixten Mc Queen tillsammans med polarna Bärgar'n och Sheriffen har smygit sig in i tomtarnas verkstad! Oh kära nån, i julkrubban härjar Pippi Långstrump runt, tillsammans med Prussiluskan och Klang.



Varje dag möbleras krubban och tomtarnas verkstad om - nya figurer flyttar in och några ger sig iväg på andra äventyr för ett slag. Den lilla mamman i familjen suckar kärleksfullt till barnens påhitt och sätter sig vid sina estetiskt vackra tomtar, som står orörda på det stylade vackra silverfatet. Så tar hon veckans skörd av nya inredningstidningar, fixar till en stor cappuccino och njuter av barnens lek med tomtar, jesusbarn och de vise männen.



De kommande dagarna packar vi paket så det står härliga till. Storordrar internationellt har kommit in till lilla Dreams of Molly. Närmare 50 paket ska paketeras för vidare transport till självaste Tyskland. Vi är så glada och tror knappt det är sant. Men sant är det sannerligen!

Ha en riktigt skön torsdag!

1 kommentar:

  1. Grattis till dina internationella ordrar och grattis till vinsten i min julkalender (lucka 12). Maila mig vilken färg du vill ha på handduken så kommer ett paket till dig inom kort!

    SvaraRadera