onsdag 11 april 2012

Lite ro, tack


Hoppas ni har haft en skön påsk! En sådan där riktigt avkopplande, rofull sådan. Det har varit lite si och så med det mesta här de senaste två veckorna. Med två små prickiga ungar i vattkoppor, två lite större barn som har kräkts och haft hög feber om vartannat och en man som varit fullständigt däckad i både magsjuka och rejäl förkylning, har Dreams of Molly fått en längre ofrivillig påskledighet.

"Ja ä tösstig, mamma", "ge mig kex, mamma", "kan jag få mer alvedon", "jag mår så dåligt, älskling, jag dör snart" (...så jag går och lägger mig och lämnar dig här med 4 blodtörstiga ungar tills jag blir frisk igen om några dagar). Fint! Jättefint!

Ett ryggskott mitt i allt kaos - på långfredagen - kom som ett brev på posten! Bra. Jättebra.

Nu sitter man här och ungarna kan äntligen ta sig till dagis imorgon, mannen är åter sig själv och jag...jag återgår till jobb och drömmer om att ligga ensam i en hotellsäng och beställa roomservice i en vecka - minst!

Om era leveranser tagit några dagar extra så beklagar jag detta. Nu är ordningen återställd och vi tar tio djupa andetag, gör solhälsning, rabblar mantran om en fridfull frisk vår och ber en rofylld Buddha om styrka.

Ge mig lite ro, tack!


Välkomna in i butiken, vi har massor av läckra nyheter! Ange "molly" i rabattfältet fram till den 17 april, så får ni 20% på hela vårt sortiment!

I den populära bloggen "Att vara någons fru", finns vår snygga lanterna från Olsson & Jensen med.

Frid till er alla,
Madelene






tisdag 3 april 2012

Det var inte igår...


Foto: Bloomingville

Åh, kära nån tänker ni när det helt plötsligt dyker upp ett nytt inlägg här. Det var ju liksom inte igår om vi säger så...och inte i förrgår heller för den delen. I själva verket var det väl en sisådär ett par månader sedan. Minst.

Det är bara det att det här med inredningsbloggandet är det ju så många som gör så mycket bättre. Det är på vår hemsida vi lägger mest krut. Dessutom har det varit lite körigt så vi har fått lägga fokus på det viktigaste - dvs att sälja produkter och skicka paket.    

Idag blev vi uppringda av en inredningstidning, som ville ha med ett av våra bord i sitt senaste nummer. Det är en inredningstidning jag själv i ärlighetens namn inte hade så stor koll på, jag som trodde att jag kunde alla inredningsmagasin utan och innan. De inriktar sig på inredning med ECO-tänk. Så rätt i tiden. Mer om hur och var vi syns, meddelar jag när det kommer i tryck. Då kommer jag också nypa mig lite löst i armen, så att jag förstår att det faktiskt är på riktigt.

Jag önskar er alla en riktigt skön avkopplande påsk - bland kycklingar och påskkärringar.

Det är ni värda!

Madelene
Dreams of Molly