onsdag 21 december 2011

En riktigt God Jul önskar Dreams of Molly




Nu är det nära...Adventskalendern gapar tom efter fjärde advents paketöppnande. Nu har nedräkningen börjat på allvar. Inte en flinga snö så långt ögat når, men vad gör väl det. Nu är alla stora projekt färdiga för några dagar och nu unnar vi oss att bara ta det lugnt.

Dreams of Molly vill önska alla sina kunder, bloggläsare och er andra en riktigt God och Fridfull Jul!

Till er som gör beställningar i butiken mellan den 22 december och 2 januari så kan det ta några extra dagar. Men vi skickar paketen så snart vi har möjlighet.






torsdag 15 december 2011

Mc Queen har invaderat tomteverksta'n och Pippi Långstrump härjar runt i julkrubban


Det finns vissa oskrivna regler - som man kan tycka vad man vill om. En av dessa är att man absolut inte låter tomtarna som finns i jullådan, ligga kvar i lådan över julen. Hur fula, malätna och otrendiga de än må vara så har de alla rätt till några veckors härjande utanför den slitna jullådan. Det är tomtar som funnits i generationer, stickade, av glas, egengjorda - ja, mångfald när den är som allra bäst. Men för att göra dem någorlunda rättvisa så placeras de allihop i tomteverksta'n på en silverbricka vid öppna spisen. Till de små barnens stora förtjusning! Och julkrubban sen, som också den funnits i generationer, står bredvid och sprider sitt budskap om en fridfull jul i kontrast till den febrila aktivitet som råder i tomteverksta'n bredvid.

Men så tittar man lite närmare...och ser att självaste Blixten Mc Queen tillsammans med polarna Bärgar'n och Sheriffen har smygit sig in i tomtarnas verkstad! Oh kära nån, i julkrubban härjar Pippi Långstrump runt, tillsammans med Prussiluskan och Klang.



Varje dag möbleras krubban och tomtarnas verkstad om - nya figurer flyttar in och några ger sig iväg på andra äventyr för ett slag. Den lilla mamman i familjen suckar kärleksfullt till barnens påhitt och sätter sig vid sina estetiskt vackra tomtar, som står orörda på det stylade vackra silverfatet. Så tar hon veckans skörd av nya inredningstidningar, fixar till en stor cappuccino och njuter av barnens lek med tomtar, jesusbarn och de vise männen.



De kommande dagarna packar vi paket så det står härliga till. Storordrar internationellt har kommit in till lilla Dreams of Molly. Närmare 50 paket ska paketeras för vidare transport till självaste Tyskland. Vi är så glada och tror knappt det är sant. Men sant är det sannerligen!

Ha en riktigt skön torsdag!

tisdag 13 december 2011

Glad Lucia

 Bild från House Doctor


Ibland är det skönt i dessa juletider, om än bara för någon minut, att komma ifrån det här med juldekorationer, tomtar och stjärnor. Så tänkte jag och plockade fram ett underbart foto från House Doctor. Ingen speciell tanke med det, bara att de tar så vansinnigt bra bilder.

Såja. Nu återgår vi på Dreams of Molly till att packa paket...innan luciatåget på dagis! Det vill man inte missa för allt i världen.

Kram på er!
Madelene

fredag 9 december 2011

Månadens erbjudanden - ja tack!


Julafton närmar sig med stormsteg. Även om det där pirret som fanns i kroppen när man var liten inte riktigt infinner sig, så känns det som att december är en ända lång mysmånad. Det tänds ännu mera ljus än vanligt, glöggen står konstant på värmning och det är fritt fram att äta hur mycket pepparkakor man vill. Mina julklappar är inköpta, det lilla pynt som ska pryda hemmet är framställt och i helgen bakas det pepparkakshus och lussebullar och julgodis så det står härliga till. Sedan ska lugnet infinna sig (tror jag, ja).

För dig som inte riktigt hunnit få till alla julklappar än, titta på våra produkter under "månadens erbjudande" - ett antal finfina varor som är nedsatta fram till 31 december.

Passa också på att titta på våra nyheter!
Välkommen in i butiken! Och en riktigt trevlig helg!

torsdag 8 december 2011

Nya snygga varor har rullat in i butiken

Kudde Eiffeltorn, 299 kr

 Kudde Peace vit eller svart, 399 kr

Varmt tack till alla er som var med i den utlottning som vi hade tillsammans med inredningsbloggen Sands Drömmar. Grattis till dig Nina som den här gången gick och vann vår snygga bokstav X i rost. Jag har packat paketet till dig och det går iväg med Postens bud idag. Kram på dig!

Nu har vi fått in nya snygga varor i butiken från danska La Finesse - både nya textilier och nya skyltar.  Och massa annat också för den delen. Gå in och kika!

Välkomna!
Madelene
Dreams of Molly


tisdag 6 december 2011

Ett litet förbarmande så här i juletider...






När jag i helgen småsprang över Kungstorget i centrala Göteborg eftersom det regnade småspik, råkade jag kasta en glimt mot det blomsterstånd som pryder torget. Massor av hyacinter, amaryllis och julstjärnor hukade sig för stormen och spöregnet. Men bortom alla julblommor, lite undanskuffad, stod ett enda exemplar kvar av den finaste växten av dem alla - olivträdet. Det hade verkligen sett sina bästa dagar och hade lämnats i hörnet för att gå sitt öde till mötes. Vem vill ha ett olivträd mitt i julrushen!? Inte ska den behöva stå där alldeles ensam i regnet, tänkte jag och saktade in för att fråga vad priset var för denna skatt. "Du får den för 100 kr", sa expediten. "Sista exemplaret"!

Så med i bilen hem kom givetvis det finfina olivträdet. Den har blivit väl omhändertagen här hemma med vatten, omtanke och kärlek - och i vår kommer den nog se helt fantastisk ut.

In i vårt hem har det också smugit sig (gud bevare) en tofs à la Maria Montazami. Hade någon sagt det till mig för ett halvår sedan hade jag hånskrattat. Nu hänger den där i ljuvt rosa på vår svartvita fotovägg.

Ni har väl inte missat att det idag är sista dagen att vara med i utlottningen av vår snygga X-bokstav i rost. Gå in på inredningsbloggen Sands Drömmar och var med i utlottningen. Ni har bara till ikväll kl. 18.00 på er. Sedan drar Anna på Sands Drömmar vinnaren!

Ha en fin tisdag!


torsdag 1 december 2011

Utlottningsdags på inredningsbloggen Sands Drömmar




Rostigt var det här! Rostigt värre. Idag drar vi igång en utlottning i samarbete med inredningsbloggen Sands Drömmar  Det är lätt som en plätt, ni behöver bara gå in och gilla oss på Facebook (ni som inte redan gör det). Ju fler som gillar, ju fler blir det som får ta del av priserna eftersom vi lägger till ett nytt pris vid varje 100-gilla. Så länka vidare, dela till de ni känner.

Priserna är så klart den här snygga rostiga bokstaven X (30 cm hög). Ordinarie pris 179 kr hos Dreams of Molly).

Gå in på Sands Drömmar och delta! Ni har ända till på tisdag kl. 18 på er.

Lycka till!