fredag 30 september 2011

Dreams of Molly börjar blogga...


Men Dreams of Molly måste ju ha en blogg, sa min kompis häromdagen! En blogg...ska det vara nödvändigt, tänkte jag som aldrig har följt en blogg i hela mitt liv. Jag funderade fram och tillbaka och kom ju fram till att självklart ska Dreams of Molly ha en egen blogg. Sagt och gjort, här är vi nu! Och väldigt kul visade det sig att det här var!

Om ni lovar att inte säga det till någon, så kan jag berätta att jag i högstadiet var en fena på att skriva uppsatser. Jodå, så är det - fick ofta bra betyg minsann! Under en period, även om den var väldigt kort, så ville jag t.o.m bli författare! Det försvann sedan när jag började gymnasiet och min konservativa gråhåriga svenskafröken ifrågasatte mina uppsatser gång på gång...

Här kommer det inte bli några uppsatser, det kan jag lova. Men vem har förresten ork och tid att läsa det! Nej, här ska det bli betydligt roligare än så. Här kommer det bli lite blandat av allt möjligt, det bästa av det mesta helt enkelt! Vad vi pysslar med på dagarna, vilka snygga produkter vi får in, härliga bilder och massa annat skoj.

Hoppas att du har överseende med att jag är väldig nybörjare på detta. Men jag ska nog lära mig så småningom. Väldigt kul var det som sagt i alla fall! I helgen cyklar jag runt i området och delar ut reklamblad om Dreams of Molly...eller jag kanske skickar ut barnen förresten. Så om du ser någon på cykel, röd i fejan och med en sisådär 5000 reklamblad på pakethållaren så vet ni...c'est moi!

Ha en riktigt skön fredag, glöm inte fredagsmyset!